Com es llegeix aquest mapa?

cropped-64599ed06536ea442e422603640a6263.jpeg

Al contrari d’altres, aquesta Cartografia de la Solidaritat és un mapa que està fet de textos. Aquests textos, als que anomenem “narratives”, provenen de diferents persones i col·lectius que han tingut un paper significant en les respostes solidàries vers la “crisi dels refugiats”. Més aviat que una sèrie d’entrevistes, representen converses i intercanvis entre l’equip coordinador i les diferents participants en el projecte.

Per llegir aquest mapa doncs, hem de pensar que cadascuna d’aquestes narratives reflecteix una imatge diferent de la realitat. Aquestes s’acosten, es diferencien i es “situen” amb respecte de les altres. I és aquest joc de similitus i diferències el qual acaba dibuixant aquesta versió del mapa de la solidaritat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s